Spar penge på dine indkøb - vælg den billigste butik til dit indkøb

Om os

Beepr er en app, der er skabt ud fra et ønske om at skabe gennemsigtighed i det danske detailmarked. Med færre tilbudsaviser og flere lave priser vil vi vise, at det ikke nødvendigvis er nok at læse tilbudsaviser for at få den bedste pris.

Men gennemsigtighed er så meget mere end sammenligning af priser.

Gennemsigtighed er også at hjælpe til med at skabe grundlaget for et oplyst valg, hvor du nemt kan finde alternative produkter til dine nuværende indkøb – eksempelvis med lavere kalorieindhold, færre kulhydrater eller varer, som er helt i bund på fedtprocent.
Det er også at skabe en platform, hvor du nemt kan finde økologiske produkter, nøglehulsmærkede produkter, veganske eller vegetariske valg m.v.

Vi er allerede nu kommet langt – men vi er slet ikke tæt på at være i mål. Derfor vil vi altid være dedikeret til at skabe flere features, få flere produkter på vores platform og gøre din Beepr endnu mere personlig, så den matcher lige præcis dine behov.

Beepr teamet består af

Jon Henriksen

Selvstændig erhvervsdrivende og ejer af 2  BoConcept butikker.  Har arbejdet med retail ud fra et globalt perspektiv i diverse lederroller de seneste +20 år. Tidligere ansat i 3 år hos Coop i Albertslund

T: +45 27 10 01 16
E: jh@beepr.dk

Elfar Torarinsson

PhD i Bioinformatik fra KU, selvstændig Devops/Fullstack/Cloud/Big Data/AI konsulent, tidligere Teknisk Direktør hos internationalt sportsdata firma og CTO og System Administrator og Senior Udvikler i Danske sports data firmaer. First mover på cloud computing

Mads Møllegaard

Selvstændig erhvervsdrivende, ledet IT teams gennem de sidste 20 år. Navigeret gennem sportsverdenen og leveret BIG data til bookmaker- og mediebranchen. Vant til at kæde den tekniske verden sammen med virkeligheden, så den bliver forståelig for alle.

Nicolai Vittrup

Har arbejdet med marketing i 14 år, og har i 6 år drevet Webamp, som i dag tæller 18 medarbejdere, og kommer til at stå for Beeprs markedsføring. Er i 2021 valgt til Forbes 30 under 30 – Europe, og Talent 100 i Berlingske.

Stefan Kercza

Executive MBA, stifter af Finansrådgiverne A/S, tidligere koncerndirektør for børsnoteret virksomhed, administrerende direktør med stor og bred international erfaring samt stor erfaring fra det private erhvervsliv.

Niels Karstensen

Bestyrelsesmedlem hos Beepr, erfaren retail- købmand der igennem 30 år har beskæftiget sig med dagligvarehandlen, de seneste 10 år på direktør niveau